Event Vagt
Dørmand
HS Vognen

Event vagt

Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS er et af de vagtselskaber, der også tilbyder eventvagter. Vores eventvagter sørger for at arrangementer afvikles i god ro og orden. Vi har mange års erfaring i at sikre en god og professionel afvikling af events.

Vi kan det med sikkerhed - både til erhverv og event

Mange virksomheder afholder i dag arrangementer, der der kræver, at sikkerheden er i top. Vi kender til alle de krav som virksomheder har til en professionel afvikling af et event.

Gennem årene har vi hjulpet mange store koncerter og festivals med en sikker afvikling. Kontakt os uforpligtende i dag på tlf.: 73752020 eller på e-mail: kontakt@aros-vagt.dk og hør hvordan vi bedst kan sikre dig og dit event.

KONTAKT OS 
FOR AT HØRE MERE

  Dørmand

  Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS kan også bistå med dørmænd til events, arrangementer, festivals og ligende arrangementer. Vores dørmænd er naturligvis uddannet og professionelle i deres udførelse af opgaverne.

  Med en dørmand fra Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS vil gæsterne få en positiv oplevelse af de servicemindet dørmænd.

  Uniform eller habit

  Afhængig af hvilken type af event der afholdes, tilbyder Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS dørmænd i traditionelt dørmandstøj. Er der tale om et specielt arrangement, hvor det kræves, at dørmændene er i habit - klarer vi også dette.

  Kontakt Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS uforpligtende i dag på tlf.: 73752020 eller på e-mail: kontak@aros-vagt.dk og hør hvordan vi bedst kan sikre dig.

  KONTAKT OS 
  FOR AT HØRE MERE

   HS vognen

   HS Vognen er vores base ved større arrangementer. Det er en mandskabstrailer på 9 meter, som er tilpasset til event opgaver.

   Den er indrettet som en kommando-vogn, dvs der er et kontrolrum i bunden, hvor Sikkerhedschefen, Log-fører, Kamera-operatør og Arrangør-ansvarlig kan have overblikket over arrangementet.

   Ligeledes er der i forrummet, gjort plads med mødebord, hvor feks dialog med myndigheder, eller briefing af ledere og medarbejdere kan finde sted.

   Der er køkken og køleskab, for uden mad og drikke, dur helten ikke.

   Vognen kan tilkobles by-vand og afløb, så den kan være 100% i drift, med wc og håndvask.

   På hylderne finder vi vores egne radioer og udstyr til disse, samt..

   Førstehjælp og hjertestarter, brandslukningsmateriel, Vejafspærringsudstyr (trafik-regulering), Kamera overvågning (IP-baseret), Og alt det løse man altid mangler.
   Kort sagt – vi kan (næsten) alt fra vores vogn.

   Videoovervågningen

   Består af Hikvision dome-kameraer, med 20x zoom og faste kameraer med mindst 2mp kvalitet. Billederne sendes enten trådløst eller kablet, til HS-Vognen, hvor en harddisk optager hele eventet. Fra HS kan kamera-operatøren overvåge indgange, publikum og andre områder, og videregive observationer direkte til Arrangør eller Sikkerhedschef.
   Overvågningsbillederne kan deles med feks myndighederne live, hvis dette ønskes.
   Der skiltes med ”video overvågning” ved alle indgange og reglerne for video overvågning efterleves.

   Hvad kræver det?

   Når vi kommer frem skal vi bruge en god placering, gerne med et godt overblik. Gerne så flad og plan som muligt. Vi skal have et CEE 16Amp 400V stik klar og hvis det er opgave over længere tid, også gerne vand og afløb tæt på.

   KONTAKT OS 
   FOR AT HØRE MERE

    KONTAKT

    Navervej 21
    DK-8382 hinnerup
    Døgntelefon: 
    7375 2020
    CVR: 41732121
    Copyright © 2021 Aros vagt og Alarmpatrulje ApS
    unlock-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram