Om os

2003 opstart som DK-AROS VAGT siden har vi skiftet navn til Aros Vagt og Alarmpatrulje APS og er flyttet i nye lokaler i Hinnerup industriområde.

Hos os er nærhed vigtigt. Det er det også for vores kunder, derfor kan en af firmaets beslutningstagere altid kontaktes 24/7. Derved sikres det at vi kan løse enhver given situation, der skulle opstå.

Familievirksomhed

Som familiedreven virksomhed vil du som kunde opleve den nærhed og tilgængelighed, der er nødvendig for at dine opgaver løses på bedste vis. Det kommer til udtryk ved, at vi er fleksible og hurtigt kan opstarte og tilpasse os til enhver situation.

Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS udfører traditionelle vagtopgaver, som patruljevagt og alarmkørsel. I dag dækker vi midt- og nordjylland. Med udgangspunkt i Aarhus, Grenaa og Aalborg.

Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS opfylder kravene fra Forsikring og Pension og er derfor ISO-9001:2018 certificeret. Vi er medlem af SikkerhedsBranchen og Sikringsvagten.

 

Vi tilbyder vagtordning i alle skalaer. Fra den lille opgave til den store landsdækkende. Vi har både mandskabet og kvalifikationerne til det.

Du er velkommen til at kontakte os på vores døgnvagt telefon +45 73 75 20 20

Eller sende en mail til kontakt@aros-vagt.dk

KONTAKT OS 
FOR AT HØRE MERE

  KONTAKT

  Navervej 21
  DK-8382 hinnerup
  Døgntelefon: 
  7375 2020
  CVR: 41732121
  Copyright © 2021 Aros vagt og Alarmpatrulje ApS
  unlock-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram