Specialopgaver

BEBOERTRYGHED

Flere grundejerforeninger, boligforeninger og uddannelsesinstitutioner benytter Aros Vagt til opretholdelse af ro og orden jfr. stedets ordensreglementer. Med en Ordensvagt kan der via dialog og handling sættes ind over for utrygskabende elementer.
Ordensvagten kommer på området inden for aftalte tidsrum og vil være synlig for beboerne, der til enhver tid kan henvende sig til vagten. Det skaber tryghed for beboerne.

Aros Vagt har stor erfaring indenfor dette område. Bl.a. udføres Ordensvagt for CERES haven, VIA Horsens, KollegieKontoret i Aarhus og Alboa m.fl.

 

FØLGEVAGT

I udsatte områder, kan man med fordel benytte sig af en følgevagt. Det kan være for journalister og kamerafolk eller andre personer, der kan have en udsat funktion. Udføres for bl.a. DR, TV2 m.fl.

 

RIBBÅD

Aros Vagt har igennem flere opgaver benyttet egen RIB-båd til vagtopgave til vands. Kan bl.a benyttes ved havnearrangementer eller ved bevogtningsopgaver.

 

ANDEN OPGAVE?

Har du et sikkerhedsbehov, som vi ikke har nævnt, så tøv ikke med at kontakte os – vi er løsningsorienterede og klar på en lille udfordring.

 

Giver du kaffe? Så kommer vi med kagen – og tager en uforpligtende snak om netop jeres sikkerhedsbehov.

KONTAKT OS 
FOR AT HØRE MERE

  KONTAKT

  Navervej 21
  DK-8382 hinnerup
  Døgntelefon: 
  7375 2020
  CVR: 41732121
  Copyright © 2021 Aros vagt og Alarmpatrulje ApS
  unlock-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram