Centervagt og servicevagt

En centervagt har til ansvar at holde orden i butikscentre. Skulle der blive begået tyveri, vil vores centervagter stå til rådighed. De tilbageholder tyvene og tilkalder politiet. Samtidig har en centervagt en præventiv effekt overfor tyveri i butikkerne.

Synlige og uniformerede

Aros Vagts og Alarmpatruljes centervagter er synlig og uniformerede, når vi er ude hos butikcentre. Ud over at sikre butikkerne og centret mod tyveri og hærværk - er service overfor centrets kunder en af de vigtigste opgaver for vores centervagter. Viden omkring centret og butikkerne er derfor en nødvendighed for vores centervagter. Derved kan vi besvare de mange spørgsmål centrets gæster stiller. En centervagt fra Aros Vagt og Alarmpatrulje ApS er ambassadør for butikkerne og centret.

Kontakt os uforpligtende i dag på tlf.: 73752020 eller på e-mail: kontakt@aros-vagt.dk og hør hvordan vi bedst kan sikre jer.

KONTAKT OS 
FOR AT HØRE MERE

  KONTAKT

  Navervej 21
  DK-8382 hinnerup
  Døgntelefon: 
  7375 2020
  CVR: 41732121
  Copyright © 2021 Aros vagt og Alarmpatrulje ApS
  unlock-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram