Butikskontrollant

En butikskontrollant står til rådighed ved enkelte butikker, her holder de øje med blandt andet tyveri. Samtidig står de klar, hvis en af alarmerne i butikken skulle lyde.

Specialuddannet butikskontrollanter

Vores butikskontrollanter er specialuddannede og professionelle i deres arbejde. Aros Vagt er et autoriseret vagtfirma, hvor vi har stor erfaring som butikskontrollanter. Vi er diskrete, når en formodet butikstyv skal tilbageholdes. Derfor er vi også opmærksomme på at overholde butikkens procedurer ved tilbageholdelser.

Vi bruger kun den nødvendige magt ved tilbageholdelser. Vi ligger vægt på en bestemt og venlig adfærd, når en butikstyv pågribes. Hos Aros Vagt samarbejder vi med politiet og medvirker til sagens opklaring eventuelt som vidne.

Kontakt Aros Vagt uforpligtende i dag på tlf.: 73752020 eller på e-mail: kontakt@aros-vagt.dk og hør hvordan vi bedst kan sikre din butik.

KONTAKT OS 
FOR AT HØRE MERE

  KONTAKT

  Navervej 21
  DK-8382 hinnerup
  Døgntelefon: 
  7375 2020
  CVR: 41732121
  Copyright © 2021 Aros vagt og Alarmpatrulje ApS
  unlock-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram